mandag den 26. oktober 2009

Stempler og fine dokumenter































Jeg fik sådan lyst til at vise de her billeder. Er det ikke nogen fine stempler jeg har fundet til butikken, nogen er fra Frankrig og andre fra vores tur til Bornholm i efterårsferien.
Husk vi holder julemarked søndag den 22. nov fra 10.00 til 16.00. Her kommer alle disse ting frem. Glæd jer vi har mange fine ting til den dag. Vi ses.
Ha' en god dag.
Knus Rikke

søndag den 18. oktober 2009

Efterårsferie på Bornholm







Så er vi kommet hjem fra en fantastisk tur til Bornholm, vejret var som i kan se vildt og lige til kakao og boller indenfor. Den ø har endnu engang ramt mit hjerte, her kunne jeg bo. Øens beboer er så rare og imødekommende. De får en til at føle sig meget velkommen. Deres mad og delikatesser skal man jo heller ikke glemme, hvor har vi spiste mange dejlige ting, sild, smørebrød, bornholmerhaner, græskarsuppe, is, karameller, chokolade, bolsjer, lakrids og alt muligt andet, de kan bare det der på den ø.
Tak for en god uge Bornholm, vi ses snart igen.....
Ha' en god søndag
Knus Rikke

fredag den 9. oktober 2009

Lidt inspiration til børnefødselsdage...









Hej alle sammen
Her er et par af de kager jeg har haft lavet til mine tøsers fødselsdage.
Jeg elsker at bage og lave kreationer til dem. Der er ikke noget bedre end når de står og siger neeeeejjjjjj, men jeg mangler et billed af min kreation af en blæksprutte med flødebollehoved. Jeg går hjem og leder vidre så kommer billedet. Håber det kan inspirer andre og send billeder hvis i også har fine kager, jeg elsker at se andres ideer.
Knus og god weekend.
Rikke

fredag den 2. oktober 2009

Lidt loppeting til butikken









Her er lidt vintage ting og gl.pensler, jeg ikke kunne stå for, på vores tur til Frankrig.
Det er ikke sikkert, at vi nogen sinde for det solgt, men det skaber bare sådan en hyggelig stemning.
Kan i have en god weekend.
Knus Rikke