torsdag den 31. marts 2011

Hej alle sammen

Vi har lige haft besøg af 55 Svenske kvinder, i en stor bus, her i søndags, gå ind og se billeder fra deres tur på romantiskahem.blogspot.com. Her er lidt af billederne fra vores butik.
Knus Rikke

15 kommentarer:

 1. Hi Rikke,
  I really love your photos... everything looks so amazing.
  Love, Angelina

  SvarSlet
 2. And what a lovely sunday we all had! Your shop has everything you could ask for, your garden was so beautiful with the peacocks and all...I´m glad I bought your book so that I can visit you whenever I like! Thank you for opening your shop for us, and please say hi to your sweet mum also!
  Eija

  SvarSlet
 3. Smukke, smukke billeder, den krans er underskøn.
  Der har sandelig været trængsel i dine stuer, med alle de svenske damer :-)

  SvarSlet
 4. Hejsan!!

  Underbara bilder!!! Jag kommer att besöka dig och din butik i maj då jag ska på livsstilsmässan!!! Ska bli så kul!!! (Hoppas att ni har öppet då?!)

  Önskar dig en skön helg!

  Kram gunilla

  SvarSlet
 5. hej Rikke .fine billeder ..lækker krans..dejligt at du ikke har droppet blomsterne, var jo lidt i tvivl mht din nye webshop...ha en fantastisk lørdag..ville ønske du havde en "afdeling" i jylland..smil..Diana

  SvarSlet
 6. Hej Rikke!
  Jag var en av deltagarna på inredningsresan som besökte dig förra söndagen. Er butik är fantastisk med så mycket vackra saker och blommor och det har gett mig så mycket inspiration. Tack för att vi fick besöka dig.
  Regina

  SvarSlet
 7. Kikar in hos dig idag och nujter av ditt fantastiska hem =) Hoppas att du får en underbar dag min vän Kram Tina

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres søde kommentare.
  Knus Rikke

  SvarSlet
 9. Jag var också med på den resan då vill vällde in i butiken på söndags förmiddagen. Vilket vackert ställe. Vilket lugn och vilken ro jag upplevde trots att vi var så många. Nu köpte jag ju din bok som tur är ...en som jag kan läsa i då jag kryper upp i soffhörnet och njuter.

  Hoppas på återseende

  Kram
  annika

  SvarSlet
 10. Tack för att vi fick komma till din fantastiska butik och besöka dig, det var verkligen inspirerande och magiskt! KRAM Petra www.romantiskahem.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Åh vilken härlig butik ni har, var också med på bussresan från Sverige och jag hoppas verkligen kunna besöka er igen!
  Ha en fin vecka!
  Kram/Lena

  SvarSlet
 12. Hej Rikke
  Jag var också en av alla på bussen från Sverige.
  Tack söta du för att vi fick besöka din fina butik. Jag har ju inte så långt bor i Helsingborg. Så de blir kanske en tur i Sommar. Så man får se trädgården grönska.
  Ha de så gott
  Kram
  Sus

  SvarSlet
 13. Herlig og søt butikk!*smile*
  ...forelsket meg helt i stempelet i posten under her også!*sukk*

  ...heeeeeelt nydelig!*smile*

  SvarSlet
 14. How lovely blog you have! I'am a new fan :-), i wish you a great easter, wishes from switzerland Barbara

  SvarSlet